Active Living Orion, hét Eredivisie volleybalteam van Doetinchem

Naast het sponsoren van het team, maakt EXVP ook diverse films voor het team. Een van deze projecten is om ieder jaar een ‘spelers-voorstellen film’ te maken. Ook maken we met de spelers aankondigingen voor de wedstrijden.
 
Daarnaast maken we diverse korte filmpjes over verschillende onderwerpen. Hierbij kan gedacht worden aan diverse talkshows, maar ook het verzorgen van livestreams bij belangrijke wedstrijden wanneer vanwege corona er geen toeschouwers aanwezig konden zijn. ‘He-or-me’ filmpjes is ook iets wat EXVP maakt voor Active Living Orion. Hierbij wordt er een opname gemaakt met twee spelers, waarbij ze diverse vragen beantwoorden over wie het beste is op verschillende vlakken. Ook is er dit jaar een ‘Full House’ film gemaakt, erg leuk om te doen! Dit was bedoeld om de zaal vol te krijgen voor een Europacup wedstrijd. Deze film kan hier bekeken worden. 
 
Maar welke apparatuur wordt hiervoor nu gebruikt? Dit hang af van het soort project. Of er wordt gebruik gemaakt van een DSLR camera op gimbal of een videocamera op statief. Bij live events wordt er gebruik gemaakt van vijf videocamera’s op statieven. 
 
Het feit dat we voor het beste eredivisie volleybalteam zoveel content mogen maken, daar mogen we trots op zijn. Binnenkort staat er nog meer content op het programma, namelijk het opnemen van nog meer ‘He-or-me’ filmpjes met een aantal spelers.
 
Hou de sociale kanalen in de gaten, om hiervan op de hoogte te blijven!

EXVP maakt een live-registratie van Active Living Orion