Filmen voor voor Hosokawa Micron

Hosokawa Micron B.V. is wereldleider in ontwikkeling, productie en het leveren van poederverwerkingssystemen. Sinds 2005 maakt EXVP met veel trots verschillende films voor Hosokawa Micron 

De eerste film die gemaakt is, ging over het inwendig reinigen van een conische menger. Er is toen voornamelijk gebruik gemaakt van een op afstand bestuurbare waterdichte camera. Vanaf 2012 zijn er een aantal films gemaakt van verschillende soorten machines die Hosokawa Micron maakt. Deze films zijn gebruikt op beurzen. 

Ook hebben wij een aantal films gemaakt over afdelingen en diensten. Daarnaast zijn er een stuk of vijf “Techno Talks” gemaakt waarin technici een bepaald vakgebied uitleggen. 

Door corona was het voor nieuwe medewerkers van het wereldwijde Hosokawa netwerk niet mogelijk om fysiek training te volgen in Nederland, daarom hebben we ook hiervoor verschillende films mogen maken om hen online te trainen. 

Tijdens de opnames gebruiken we, afhankelijk van het soort project, een DSLR-camera op gimbal of één of twee videocamera’s op statief. Tijdens presentaties wordt er met twee camera’s tegelijk gefilmd. Deze camera’s hebben verschillende beelduitsneden. 

Dat we zo veel verschillende projecten met afwisselende inhoud voor Hosokawa Micron mogen maken, dat is enorm leuk. Binnenkort wordt er bijvoorbeeld een vlog-achtige film opgenomen over een nieuwe innovatie op een van hun machines.

EXVP filmt voor Hosokawa Micron