IG&D, de belangenbehartiger van het Doetinchemse bedrijfsleven

Voor IG&D hebben we over de jaren een aantal verschillende films mogen maken. De eerste opdracht was een lobbyfilm over het bedrijventerrein de Huet in 2013. Daarna mochten we een aantal films maken van lijsttrekkers voor het lijsttrekkersdebat in 2014. Ook hebben we hierbij de achtergrondpresentatie verzorgd. 
In de jaren hierna hebben we films gemaakt van de verschillende commissies van IG&D, waarin uitgelegd wordt wat de commissie het afgelopen jaar heeft bereik en wat de doelstellingen voor het aankomende jaar zijn. 

In 2018 hebben we tijdens het debat de achtergrondpresentatie verzorgt en ook geregeld dat het publiek online kon stemmen. Hierna hebben we een aftermovie van het lijsttrekkersdebat mogen maken. 
Voor een online meeting van de Algemene Ledenvergadering van 2020 hebben we content aangeleverd. En in 2021 hebben we vijf films gemaakt van ondernemers waarin zij vertellen over de lessen die zij geleerd hebben van de coronacrisis. De film die voor het Graafschap College is gemaakt, kan via de volgende link bekeken worden: https://lnkd.in/eQtNqXM3 

De apparatuur die we hierbij hebben gebruikt hangt af van het soort project. Vaak gebruiken we een DSLR-camera op gimbal of één of twee videocamera’s op statief. Tijdens presentaties wordt er met twee camera’s tegelijk gefilmd. Deze camera’s hebben verschillende beelduitsneden.
Tijdens de lijsttrekkersdebatten hebben we ook een videomixer gebruikt voor het schakelen van de verschillende beelden. 

We zijn trots op het feit dat we al sinds 2014 voor IG&D films mogen maken en dat we hierbij altijd fijn kunnen samenwerken. De projecten waarbij we een aantal films mogen maken zijn het allerleukst door de afwisseling, strakke planning en het mooie resultaat. 

Binnenkort mogen we zes films maken over de diverse commissies van de IG&D waarin wordt weergegeven waar zij mee bezig zijn.

EXVP verzorgt een live videoregistratie voor IG&D