Nieuwsvoorziening in een videoboodschap

Video ondersteuning en mogelijkheden tijdens de coronacrisis

Zo zorgen wij ervoor dat u gezien blijft worden!

Iedereen heeft ermee te maken. Elk bedrijf ondervindt de gevolgen van de overheidsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het is een lastige tijd, voor ons, maar ook voor uw bedrijf of onderneming. Het is een hele omschakeling om uw medewerkers, met hun kinderen om zich heen te laten thuiswerken. Bijeenkomsten, evenementen en beurzen gaan niet door.

Productvideo

En toch hebt u een boodschap. U wilt laten zien dat uw bedrijf, ondanks deze moeilijke periode, er alles aan doet om uw klanten ter wille te zijn. Of u wilt laten zien dat met aangepaste werkmethodes de producten of diensten gewoon geleverd worden. Wat u ook te vertellen heeft, of wat u ook wilt laten zien; er kan veel via video. Een video boodschap of een livestream kan zeker een uitkomst zijn. Ergens in Nederland, Gelderland of in- en rond Doetinchem.

De meeste mensen werken vanuit huis en zitten achter hun computer. We werken met Skype, Zoom en Microsoft Teams om met elkaar in contact te blijven. Wellicht kunnen wij u helpen de boodschap die u heeft, via die computer of per krachtige bedrijfsvideo, duidelijk te maken. Hebt u bijvoorbeeld al gedacht aan:

- Wekelijkse nieuwsvoorziening in een videoboodschap eventueel met ondertiteling;

- Live streamen van een presentatie met de mogelijkheid om live vragen te beantwoorden;

- Bijeenkomsten in een kleine groep toegankelijk maken voor meerdere genodigden of zelfs de hele wereld;

- Of ‘gewoon’ een effectieve video om bij uw doelgroepen gezien te worden:
      o   Van productvideo tot film. En van opvallende content tot uitleg- en instructiefilms;
      o   Bedrijfsfilm tot animatiefilms.

Wij willen graag met u meedenken om oplossingen te zoeken. En uw uitdagingen samen te bespreken. Daarvoor neemt u vrijblijvend contact met ons op via info@exvp.nl of 0314-37 86 13.